PROIZVODI


PVC PROZORI I VRATA se proizvode od visoko kvalitetnih PVC profila koji osiguravaju potrebnu čvrstoću i nosivost, a elementi izrađeni od PVC profila statički su stabilni. PVC je najtraženiji materijal za izradu PVC PROZORA I VRATA. Kupci se sve češće odlučuju za ovaj materijal (PVC) bilo da se radi o renoviranju, zameni stare stolarije ili prilikom izbora stolarije za nove objekte. Nakon sagledavanja niza činjenica I prednosti koje ugradnja PVC PROZORA I VRATA pruža, kupci se najčešće za nju odlučuju jer pored najniže cene, tu su I jednostavnost održavanja, čišćenja I estetika

pvc-prozor-1        pvc-prozor-2          vrata-up

prozorpvc             prozorWP7000a

 

Zahtevi koje pred nas stavljaju naši klijenti svakog dana su sve više okrenuti uštedi energije i ekologiji. Zbog toga se neprestano radi na inovacijama i poboljšanjima karakteristika naših proizvoda.

Naši pvc prozori I vrata ispunjavaju zahteve klijenata na najbolji mogući način, a najbolja potvrda toga je to da imamo sve veći broj zadovoljnjih klijenata.

Naši prozori I vrata su po mnogo čemu  jedinstveni na tržištu. Na najkvalitetniji mogući način pružaju zaštitu od vremenskih uticaja i buke,a isto tako I čuvaju dragocenu energiju. Svojom prepoznatljivom elegancijom i detaljima koji već na prvi pogled čine razliku, ovaj će proizvod svaki dom učiniti sigurnim, udobnim i štedljivim.

 

stolarijauboji                               energetskaefikasnost

drvodekor

 

 

bojedrveta

 

 

 

PVC profil WP5000