O NAMA


 

stan

 

Radnja PROZORI I VRATA se bavi prodajom I ugradnjom PVC stolarije. Mi za svoje kupce želimo biti pouzdan i snažan partner koji prati svetske trendove. Mi nudimo visok kvalitet po tržišnim, korektnim uslovima. Saradnja se ne ograničava samo na prodaju i  montažu : uvek smo tu da našim klijentima pružimo savetovanje i perfektan servis.

Garantujemo Vam stručno savetovanje po svim pitanjima vezanim za prozore i vrata – od projektovanja i sigurnosti do toplotne i zvučne izolacije.Kvalitet u svakom pogledu je za nas prioritet.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju za sve dodatne informacije, predloge ili savete

Da bismo Vam uštedeli novac i veoma brz povraćaj uloženog kroz uštedu energije, predlažemo da se dobro informišete prilikom odluke o izboru nove ili zameni stare stolarije. Nađite najbolji odnos koristi/ulaganja, kao i odnos cena/kvalitet.

Zahtevi koje pred nas stavljaju naši klijenti svakog dana su sve više okrenuti uštedi energije i ekologiji. Zbog toga se neprestano radi na inovacijama i poboljšanjima karakteristika naših proizvoda.

Naši pvc prozori I vrata ispunjavaju zahteve klijenata na najbolji mogući način, a najbolja potvrda toga je to da imamo sve veći broj zadovoljnjih klijenata.

Naši prozori I vrata su po mnogo čemu  jedinstveni na tržištu. Na najkvalitetniji mogući način pružaju zaštitu od vremenskih uticaja i buke,a isto tako I čuvaju dragocenu energiju. Svojom prepoznatljivom elegancijom i detaljima koji već na prvi pogled čine razliku, ovaj će proizvod svaki dom učiniti sigurnim, udobnim i štedljivim.